Her Ses Bir Nefes

Söz konusu kadınsa

hayatta hepimizin kırmızı çizgileri ortak olur

Polisan Kansai Boya, Türkiye genelinde şiddete dayalı kadın trajedileri ve toplumsal kadın sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 2012 yılından beri sürdürdüğü Her Ses Bir Nefes sosyal sorumluluk projesine bu yıl "Kırmızı Çizgi" temalı video filmlerle devam etti.

Ünlü sanatçıların sesleriyle katkıda bulunduğu filmlerde ‘’Kadın Sorunları Kırmızı Çizgimizdir’’ ve “Söz konusu kadınsa hayatta hepimizin kırmızı çizgileri ortak olur” mesajları verildi.

Çocuk gelinler, okutulmayan kız çocukları, kadınlara karşı fiziksel ve ruhsal şiddet, kadın cinayetleri, kadınlara karşı negatif ayrımcılık gibi kadına karşı her türlü şiddet ve eşitsizlik Polisan’ın 2018 yılında da radarında olan kadın sorunlarını oluşturdu.

Kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2018 yılında henüz çok yeni kurulmuş olan ama inançlı ve heyecanlı doktorlardan oluşan Yeni Başlangıçlar Derneği derneğine destek verildi.

Kampanya filmleri ve ilanları ulusal televizyonlar, internet siteleri, sosyal medya, yazılı basın ve açıkhava gibi mecralarda yer aldı.

Projeye gönüllü olarak destek veren isimler:
Altan Erkekli
Arzum Onan
Demet Evgar
Mazhar Alanson
Ozan Güven
Mehmet Aslantuğ
Şebnem Bozoklu
Zuhal Olcay
Künye

Reklam Ajansı: WBR İstanbul
Kreatif Stratejist: Ertan Özyiğit
Yönetmen: Büşra Özyiğit
Marka Direktörü: Gülçin Gül
Yaratıcı Ekip: Erkan Şahan
VFX: Uğur Çapacıoğlu
Post Prodüksiyon: 18 Saniye ve Melodika
Yapımcı: Yiğitcan Özyiğit
Müzik: Hakan Caneroğlu
Medya Ajansı: Time Media

Seslendiren Sanatçılar: Altan Erkekli, Arzum Onan, Demet Evgar, Mazhar Alanson, Ozan Güven, Mehmet Aslantuğ, Şebnem Bozoklu, Zuhal Olcay

Videolar

video images
Ozan Güven - Şebnem Bozoklu
video images
Altan Erkekli - Demet Evgar
video images
Mazhar Alanson - Zuhal Olcay
video images
Mehmet Aslantuğ - Arzum Onan
video images
Her Ses Bir Nefes - 8