Her Ses Bir Nefes

Kadın sorunlarının üstünü

kolektif çözümlerin altını beraberce çizelim

Polisan Kansai Boya, 2012 yılından bu yana sürdürdüğü Her Ses Bir Nefes kurumsal sosyal sorumluluk projesinde bu yıl ‘’kadın sorunlarının üstünü, kolektif çözümlerin altını beraberce çizelim’’ mesajı veriyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel olarak hazırlanan filmde şiddet, taciz, ayrımcılık, cinayet, çocuk gelin, negatif ayrımcılık gibi tüm kadın sorunlarının üstü; sevginin, saygının, eşitliğin, yaşam ve eğitim hakkının yani kolektif çözümlerin ise altı çiziliyor. Projenin sivil toplum kuruluşu ayağında Teknolojide Kadın Derneği WTech yer alıyor.

Wtech Derneği; meraklı, araştırmacı, yaratıcı, cesareti ve özgüveni yüksek, her sektörde istihdam edilen, girişimci, buluşçu ve ilham veren “teknoloji kadınları”nın sayısını artırmak amacıyla kuruldu. Türkiyenin 15 ilini kapsayan ve 1 günlük organizasyonları içeren; amacı kadın olmanın duygusal, fiziksel, üretken ve yaratıcı doğasını teknoloji ile güçlendirmeyi, bunu yaparken teknolojinin girdiği her alanda kadın olmanın üstünlüğünü de vurgulayan proje kapsamında Polisan Kansai Boya olarak derneğe destek sağlıyor.

Polisan Kansai Boya, Her Ses Bir Nefes kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle, 9 yıldır sessiz çığlıkların sesi oldu ve olmaya devam edecek.

Kadına yönelik şiddet durana kadar, hepimiz tek ses , hepimiz tek nefes…



Video - "Kadın sorunlarının üstünü, kolektif çözümleri altını beraberce çiziyoruz."